Yogadreams
www.yogadreams.nl info@yogadreams.nl 06 24 24 17 27

Workshops

Mediteren met de Volle maan energie

0 / 11 | € 35,00
26 februari 2021 19:30 - 21:00 UUR
Inschrijven
Mediteren met de Volle ...
0 / 11 | € 35,00
26 februari 2021 19:30 - 21:00 UUR
Inschrijven
Wendy D...
les wordt gegeven doorWendy Dragtstra-Ploeg
26 februari 2021 19:30 - 21:00 UUR
0 / 11 | € 35,00
Inschrijven

Deze workshop geeft je inzicht in  je persoonlijke groei en kans om je intuïtie te versterken (inclusief persoonlijk mini maanconsult).

Workshop

Veel mensen herkennen zich in het gevoelig zijn voor de volle maan. De dagen rond de volle maan slapen ze slecht, voelen zij zich extra emotioneel, onrustig of juist moe.Dat is niet zo gek als je bedenkt dat de Maan al het water op de aarde beïnvloed en o.a. zorgt voor eb en vloed van de zeeën. Een menselijk lichaam bestaat voor ongeveer 70 procent uit water en het element water staat als sinds de oudheid symbool voor alles wat met gevoel te maken heeft.

Elke volle maan voelt weer net een beetje anders, wat met de tijd van het jaar te maken heeft. Door te onderzoeken in welk astrologisch sterrenbeeld de maan valt en wat dat betekent wordt vaak duidelijk, wat je intuïtief al wist.


Je kunt de energie van de maan zien als informatie die je met je intuïtie oppikt. Deze informatie doorvoelen en ontrafelen tijdens de volle maan meditatie, geeft inzicht in jouw ontwikkelproces. Zo kom je emotioneel weer in balans.


Mini maanconsult

Voorafgaand de workshop maken we een telefonische afspraak voor een astrologisch consult van ongeveer 15 minuten. Daarin vertel ik o.a. over de maanstand in je geboortehoroscoop.

Ook vertel ik in welk leefgebied de huidige volle maan voor jou het meest voelbaar is. Bijvoorbeeld; relatie, werk, vriendschap.

Voor het maanconsult heeft Wendy jouw geboortedatum, tijd (exact) en plaats nodig. Mail deze gegevens naar  info@auralimar.nl, dan plant Wendy een belafspraak met je in.

Over de docent

Als natuurgericht therapeut geef ik individuele consulten, waarbij ik holistisch werk, met een combinatie van westerse en oosterse behandelmethodes. 

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Ik verzorg vrouwencirkels, mini-retraites en intuïtieve meditaties.

Alles is energie en onderling met elkaar verbonden. Door meditatie vanuit dit bewustzijn  versterk je de relatie met je intuïtie. Je hoofd en hart komen hierdoor in balans.

Datum: 26 februari
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Docent: Wendy Dragstra-Ploeg (www.auralimar.nl)
Prijs: €35

Deze workshop vindt elke maand plaats. Voor een overzicht van alle data klik hier.

Offline