Yogadreams
www.yogadreams.nl info@yogadreams.nl 06 24 24 17 27

Workshops

VINYASA yoga docentenopleiding 200 uur ZAANDAM

8 / 20 | € 500,00
29 januari 2021 10:00 - 18:00 UUR
Inschrijven
VINYASA yoga docentenop...
8 / 20 | € 500,00
29 januari 2021 10:00 - 18:00 UUR
Inschrijven
Ingvild...
les wordt gegeven doorIngvild Molenaar
29 januari 2021 10:00 - 18:00 UUR
8 / 20 | € 500,00
Inschrijven

Met deze betaling verzorg je de aanbetaling van €500 voor de 200 uurs VINYASA yoga opleiding in ZAANDAM. Na deze betaling nemen we contact op met betrekking tot de afwikkeling van het resterende bedrag, je ontvangt deze per mail via onze administratie.

Om je inschrijving compleet te maken kan je het inschrijfformulier op onze website invullen als je dat nog niet gedaan hebt.

De algemene- en betalingsvoorwaarden vind je hier.

Yogadreams heeft een prachtig programma samengesteld wat geschikt is voor alle liefhebbers van Vinyasa yoga die extra verdieping en ondersteuning wensen bij hun Vinyasa yoga-practice, persoonlijke ontwikkeling en docentschap.

Dynamisch, krachtig & creatief
Vinyasa is een Yang-georienteerde vorm binnen de yoga, dynamisch, krachtig en creatief. Onze benadering van de Vinyasa yoga heeft alles in zich, van Yang tot Yin. Je kunt een pose perfect nadoen en yoga als een manier zien om fysiek in conditie te blijven, je mist dan wel een essentiële kant van yoga. Naast het fysieke is er wisselwerking met het emotionele en mentale deel in ons allemaal, wat de kern van Yoga vormt. We werken van binnen naar buiten, in plaats van de houding toe te passen op je lichaam, is wat jij nodig hebt leidend, je past de houding aan aan wat er op dat moment bij jou past.

Vinyasa
Deze Yang vorm van yoga kenmerkt zich door houdingen die elkaar in een dynamische wijze opvolgen, herhalen en uitbreiden, waardoor er een staat van flow ontstaat in de mind. Fysiek heeft deze benadering invloed op het spierweefsel en het cardiovasculaire systeem.
We kijken naar de functionaliteit van de verschillende Yoga Movements met zowel Yang als Yin kennis. Die kennis die je nodig hebt om anderen die krachtige en dynamische flow aan te leren met effect en compassie.

Uniek en functioneel
Vanuit de wetenschap dat ieder skelet en ieder lichaam uniek is, zullen we de vormen functioneel en toepasbaar benaderen. Met een flinke dosis anatomie en fysiologie leren we op een nieuwe en effectieve manier naar het lichaam te kijken zodat deze prachtige vorm van Yoga toegankelijk is voor iedereen. Je hoeft namelijk helemaal niet lenig te zijn om Yoga te beoefenen!

Zie alle overige informatie en data op onze website

Middels deze aanbetaling ga je akkoord met alle voorwaarden. 

 

Offline