yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

Contact email


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. NL001740237B45

KVK nr 34370934

Workshops

Een Helende Chakra Reis

Een Helende Chakra Reis...

Een Helende Chakra Reis 
Activeer de zelfhelende wijsheid in je lichaam
Vanuit stilte brengen de Chakra’s energie in beweging en helpen ons inzicht te krijgen in ons eigen doen en laten. Helderheid te creëren en de verbinding te ervaren in onze emoties en gedachten. Open de deur naar nieuwe mogelijkheden!

Lees hieronder de stappen die ervoor zorgen dat je na afloop weer in contact staat met je ware natuur en potentie.


Yin yoga 
We beginnen met een chakra-meditatie en Yin Yoga. Deze yogavorm brengt je in je lichaam. Door te ontspannen geeft je lichaam heldere inzichten in dat wat er werkelijk leeft in jezelf. Waardoor je toegang krijgt tot de subtielere energie.


Helende chakra visualisatie 
Via geleide visualisatie maken we een helende chakra reis door de subtiele energie. Je bekijkt en onderzoekt je emoties, patronen, verwachtingen, gedachten en verlangens in connectie met de energie van de chakra’s. Hierdoor ontstaat er verbinding met het zelfhelende vermogen van je lichaam, de verwondering in de geest en een liefde in onze emotionele zijn. Door oude verlangens, verwachtingen, emoties en patronen de ruimte te geven ontstaat er een mogelijkheid tot spreken/stilte vanuit een oprechte eerlijkheid in het moment. Dit heet ook wel Satsang: een ontmoeting van helderheid in eenvoud, een moeiteloos zijn en niet zijn zonder specifieke technieken en methode. Een (h)erkening van wat altijd in de stilte aanwezig is, je ware natuur, bewustzijn en potentie.


Meditatie Kleur en Geur-reis 
Deze afrondende meditatie helpt je om te integreren en om opgeruimd en vitaal je pad verder te bewandelen. Dit laatste ontspanningsmoment wordt ondersteund door de helende geuren van heerlijk ruikende etherische oliëen. 
 
Een waardevol moment helemaal voor jezelf. 

We zijn natuurlijk gebonden aan Corona (Covid-19) maatregelen. Binnen actieve yoga geven, is dan ook niet toegestaan. Deze workshop valt daar gelukkig niet onder. Reserveren is verplicht, net als het meenemen van je eigen yogamat en attributen, alleen op deze manier kunnen we een veilige omgeving waarborgen. Kom maximaal 10 minuten van tevoren en houd 1.5e meter afstand. Ben je grieperig of verkouden, blijf thuis. We vragen je om je eigen drinkbeker mee te nemen, zodat je van een lekker kopje thee kunt genieten.

Offline