yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

Contact email


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. NL001740237B45

KVK nr 34370934

Workshops

Mini retreat [zolder]

€ 75,00
16 augustus 2020 10:00 - 15:00 UUR
Inschrijven
€ 75,00
16 augustus 2020 10:00 - 15:00 UUR
Inschrijven
Lies Sc...
les wordt gegeven doorLies Schuring
16 augustus 2020 10:00 - 15:00 UUR
€ 75,00
Inschrijven

Deze dag draait het om jou, je hebt alle aandacht voor jezelf!

Wat is een retreat

Retreat betekent letterlijk je terugtrekken. En om dat te kunnen doen, heb je tijd nodig. Omdat niet iedereen de mogelijkheid heeft om er een week tussen uit te gaan voor een yoga-retreat, bied ik je een mini-retreat aan in onze eigen studio voor een beperkt aantal mensen waardoor de groep klein blijft.

Niet een week, maar een halve dag waarin we alle tijd nemen voor yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie, ontspanning en je gemasseerd wordt in de aerial yoga doeken.

Programma

Meditatie

We beginnen met een begeleide meditatie.

In een les van 75 minuten zitten we nooit langer dan 5 minuten terwijl je misschien veel langer zou willen blijven zitten (of liggen). De stilte geeft je vrijheid, je hoeft niks, je kijkt wat er zoal langskomt en grijpt niet in. Alles mag, je hoeft er alleen maar bij te blijven. 

Ademhalingsoefeningen

Aan de hand van verschillende oefeningen ga je ervaren wat je met je adem kunt doen.

De adem geeft ons energie en het is dé manier om spanningen los te laten. Door heel geconcentreerd de adem te sturen of juist te laten zijn, kom je heel dicht bij jezelf. De adem vertelt heel veel over onszelf.

 

Beweging

Met een totaal ontspannen lichaam gaan we het bewegende gedeelte van de yoga, ook wel de asanas genoemd, uitvoeren.

We hebben nu alle tijd om stil te staan bij de uitvoering van de houdingen en om eens houdingen uit te voeren die je misschien niet zo vaak doet of die je graag eens zou willen uitvoeren.

 

Lunch

De lunch wordt verzorgd door Lies, is vegetarisch en natuurlijk gezond. Mocht je een allergie hebben, dan kun je dit via de mail (info@yogadreams.nl) melden.

 

Ontspanning

Na de lunch gaan we in de doeken waar we gaan ontspannen met rustgevende yogahoudingen. De doeken geven je iets extra's, ze helpen en koesteren je.


Klankbad

We gaan de retreat afsluiten met een bad van klanken. Matilde Castro is muzikante en geeft babyconcerten met allerlei soorten klanken en geluiden, de impact hiervan is heel bijzonder op ouders en babies. Onlangs heeft ze ook kristallen bowls aangeschaft en geeft concerten voor volwassenen. Het geluid doet iets onbeschrijfelijks met het lichaam, dit is niet te beschrijven, dit kun je alleen maar ondergaan.


 

Offline