yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

info@yogadreams.nl


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. 147652967B02

KVK nr 34370934

Workshops

Reis door de 10 lichamen | Zielenlichaam (1)

€ 35,00
27 januari 2019 12:30 - 15:30 UUR
Inschrijven
Reis door de 10 lichame...
€ 35,00
27 januari 2019 12:30 - 15:30 UUR
Inschrijven
Maaike ...
les wordt gegeven doorMaaike Aker
27 januari 2019 12:30 - 15:30 UUR
€ 35,00
Inschrijven

Reis door de 10 lichamen | Bekrachtig je zielenlichaam voor een vreugdevol leven 
 
Het thema van het zielenlichaam is hart versus hoofd. Durf je je hart te volgen en te luisteren naar jouw innerlijke stem? Of maak je liever keuzes op basis van ‘logische’ afwegingen zodat je in ‘controle’ kunt zijn?
 
Het zielenlichaam verbindt je met je innerlijke oneindigheid. Het is de ervaring van de stroom van geest in jezelf. Wanneer je zielenlichaam sterk is, leef je vanuit je hart in plaats van je hoofd. Je creativiteit stroomt en je geniet van het leven. 
 
Als je hart en hoofd in balans zijn dan zal dit je leven meer vreugde geven. Je leeft bezielt en in lijn met jouw bestemming. In deze workshop gaan we aan de slag met krachtige yoga en meditatie oefeningen om je zielenlichaam te versterken waarmee je ook thuis mee aan de slag kunt gaan
 
Wanneer je je zielenlichaam hebt bekrachtigt dan leef je vanuit nederigheid, dankbaarheid en creativiteit. Je bent gepassioneerd, je staat in je kracht, je bent intuïtief en je leeft vanuit ej hart met compassie. Je ziel is de individuele uitdrukking van geest, het bevat de basiskernenergie van jou, je fundamentele zelf en met een bekrachtigt zielenlichaam leef je echt in lijn met jouw missie hierop aarde. 
 
Als je zielenlichaam zwak is, dan leef je primair vanuit je hoofd (controle) in plaats van je hart. Je voelt je misschien zwaar, gestrest en niet in staat om je doel en creatieve stroom van leven te bereiken. Je ervaart beren op de weg, de welbekende ‘ ja maars’ en ‘ wat als’ belemmeren je om vanuit je hartkracht te leven en op momenten negeer je de signalen van je lichaam en de stem van je intuitie. 
 
In deze verdiepende workshop krijg je de tools aangereikt om het zielenlichaam in balans te brengen en te bekrachtigen door middel van kundalini yoga, meditatie, lichaamsoefeningen en tips zodat je vanuit je stralende hart kunt leven.

Deze workshop is onderdeel van een 11-delige serie verdiepende kundalini yoga workshops. De hele serie boek je hier met korting.

De workshops zijn ook los te boeken en kosten €35 per keer. Klik op de betreffende workshops hieronder meer te lezen en een reservering te maken.


"If you understand that you have ten bodies, and you are aware of those ten bodies, and you keep them in balance, the whole universe will be in balance with you” (Yogi Bhajan)