yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

info@yogadreams.nl


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. 147652967B02

KVK nr 34370934

Workshops

Reis door de 10 lichamen | Verdiepende Kundalini yoga workshops voor het bekrachtigen van jouw zielenmissie

€ 315,00
27 januari 2019 12:30 - 15:30 UUR
Inschrijven
Reis door de 10 lichame...
€ 315,00
27 januari 2019 12:30 - 15:30 UUR
Inschrijven
Maaike ...
les wordt gegeven doorMaaike Aker
27 januari 2019 12:30 - 15:30 UUR
€ 315,00
Inschrijven

Reis door de 10 Lichamen, verdiepende Kundalini yoga workshops voor het bekrachtigen van je zielenmissie

Wil je een meer open, liefdevolle en waarheidsgetrouwe connectie ervaren met je ziel? Je uitstraling, kracht enintuïtie vergroten en meer vanuit je innerlijke rust leven?  

Meld je dan aan voor deze verdiepende en transformerende verkenning van de 10 Lichamen vanuit de Kundalini Yoga. 

Misschien dat je denkt ‘ huh, ik heb toch ‘maar’ 1 (fysiek) lichaam?’ Dat klopt deels, dit is je fysieke tastbare lichaam. Dit lichaam kun je zien  voelen en aanraken en dit lichaam is jouw tastbare voertuig hier op aarde. Het is dit fysieke tastbare lichaam waar we ons meestal alleen mee identificeren en waarover vaak wordt gedacht dat wij dit lichaam zijn. Alleen zijn wij dit lichaam niet, wij ‘hebben’ een lichaam, wij leven in dit lichaam maar het lichaam is niet wie wij zijn. 
Vanuit de leer van de Kundalini Yoga heeft een mens 10 lichamen (3 mentale, 1 fysieke en 6 energie lichamen.                                       
Je kunt deze lichamen zien als lagen kleding waarbij het fysieke lichaam je jas is die je je hele leven draagt. Alle lichamen samen maken het 11e lichaam. Dit lichaam vertegenwoordigt de geluidsstroom, de vibrerende basis van al het bestaan. Dit komt tot uiting wanneer jouw menselijkheid en goddelijkheid één worden en waarin je totaal in je meesterschap staat.

Het is een proces van inzicht en oefenen om deze allemaal stralend en in evenwicht te houden. Elk lichaam heeft zijn eigen kwaliteit waarbij het ene lichaam net zo belangrijk is als het andere lichaam.  Door te werken aan deze lichamen en het in balans brengen van onze chakra’s ervaren we meer en meer energie en weten en voelen we nog beter wie wij zijn. 
In deze 11-delige workshop reeks gaan we een verdiepende reis maken door al deze lichamen. Elke maand komt een ander lichaam aan bod om op die manier onszelf beter te leren kennen. 
Deze bijzondere workshopreeks geeft jou de tools om deze lichamen wakker te schudden en in balans te brengen,  zodat je vanuit meer evenwicht,  bewustzijn, energie en innerlijke rust in het leven gaat staan en kunt leven vanuit je ware essentie, licht en bekrachtiging van je zielenmissie.  
 
Kundalini Yoga Numerologie
Jouw geboortedatum met de bijhorende numerologie laten je zien welke lichamen bij jou sterk zijn vertegenwoordigd. Wat je sterke punten zijn en waar je aan kunt werken. Door je hier bewust van te zijn leer je jezelf nog beter kennen.  Je krijgt hiermee meer inzicht in het nummer van je ziel, je karma, je gave, je levenslot en van jouw bestemming hier op aarde. 
Iedereen die zich aanmeldt voor deze workshop reeks wordt gevraagd om zijn / haar geboorte datum door te geven zodat je bij aanvang van de workshop een persoonlijke numerologie uitdraai ontvangt met informatie over jouw persoonlijke lichamen en hoe je deze in jouw leven kunt gebruiken en bekrachtigen. 

Aanmelden
Via deze pagina boek je de complete reeks van 11 workshops voor de prijs van 9! 
Los kosten de workshops €35 per keer. Klik op de betreffende workshops hieronder om ze per stuk te boeken.


"If you understand that you have ten bodies, and you are aware of those ten bodies, and you keep them in balance, the whole universe will be in balance with you” (Yogi Bhajan)