yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

info@yogadreams.nl


IBAN nummer

NL07RABO0133183548

BTW nr. 147652967B02

KVK nr 34370934

Workshops

Kinderyoga Bijscholing met Helen Purperhart

27309807?h=400&w=1100&g=5&c=Image

In deze vierdaagse kinderyoga bijscholing leer je hoe je op een speelse manier yoga kunt geven aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ben je in het bezit van een yogateacher certificaat, dan ontvang je na het afronden van deze bijscholing, het maken van een eindopdracht en volgen van een snuffelstage een Kinderyoga Certificaat. 

Het is ook mogelijk om zonder vooropleiding de bijscholing te volgen. Je ontvangt dan een bewijs van deelname. De bijscholing omvat onderstaande modules:


1. Kinderyoga technieken
2. Kinderyoga avonturen

Informatie

De kinderyoga bijscholing wordt gegeven door Helen Purperhart (www.kinderyoga.nl). Helen is bekend door haar grote inzet en vernieuwende manier om kinderyoga gestalte te geven. Zij schrijft er boeken over en kaarten die in de kinderyoga gebruikt kunnen worden. Vanuit haar persoonlijke visie en de ervaringen die zij heeft opgedaan op het gebied van innerlijk kindwerk, heeft Helen haar eigen methode ontwikkeld die mensen uitnodigt en stimuleert om het kind in zichzelf te (her)ontdekken en meer ruimte te geven, om zo meer zichzelf te durven zijn. Dit geeft zij ook graag door in haar opleidingen die zijn voor iedereen die op een speelse manier yogatechnieken wil leren toepassen. De beste manier om kinderen te onderwijzen, is vanuit het contact met je eigen innerlijk kind. Helen's missie is mensen te inspireren om op hun eigen wijze kinderyoga in de samenleving te brengen.

De les dagen voor deze 4 daagse bijscholing zijn:
Zondag 29 oktober
Zondag 5 november
Zondag 12 november
Zondag 19 november

Tijd: 10.30 - 16.30 uur, incl. een pauze van een uur.
Voor lunch mag je zelf iets meenemen of je kan iets halen in van de nabiij gelegen tentjes. 
De studio is op loop afstand van het centrum. 
En ook op loopafstand van het station.