yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

Contact email


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. NL001740237B45

KVK nr 34370934

Onbeperkt abonnement (Heropening)

€ 55,00 / Maand

AANBIEDING ivm HEROPENING
In de maanden juni - juli - augustus betaal je €55 per maand voor een onbeperkt abonnement! En krijg je toegang tot 70 online yogavideo's op ons online platform. Vanaf September wordt het abonnement omgezet naar het reguliere tarief van €65 per maand.

Wil je optimale flexibiliteit? Dan is dit het onbeperkt abonnement* iets voor jou. Met dit abonnement kun je zo vaak je maar wilt en wanneer je maar wilt les komen volgen. Met dit abonnement kun je een regelmatige beoefening opbouwen om optimaal de effecten van yoga te ervaren.
Bij aankoop van het abonnement kom je de volgende stappen tegen:
  • Kies datum wanneer je wilt starten.
  • Ga naar 'betalen' daar zie je de prijs van het abonnement.
  • Ook zie je de resterende dagen van de maand waarin je boekt (stel je laat je abonnement starten op 15e van de maand). 
  • Deze eerste keer betaal je de resterende dagen van de maand plus het bedrag van de aankomende maand i.v.m. met het afgeven van een incasso machtiging.
  • De maand erna start de automatische incasso.

*Bij het onbeperkt abonnement geef je toestemming tot automatische incasso. Het abonnementsgeld wordt maandelijks op de 1e dag van de maand van je rekening gehaald. De zomeraanbieding kan maandelijks opgezegd worden. Het abonnement kan 1 kalendermaand per jaar gepauzeerd worden ivm vakantie, geef dit door via leden@yogadreamsnl
Bestellen
Offline