yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

info@yogadreams.nl


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. 147652967B02

KVK nr 34370934

Kinderyoga abonnement

€ 38,00 / 1 maand

In de kinderyoga leren kinderen naar zichzelf te luisteren. Tijdens de lessen wordt het kind bevestigd  in zijn ‘natuurlijk helend spel’, waarin plezier voorop staat.

Zij worden zich door yoga oefeningen op speelse wijze bewust van hun adem, ontwikkelen hun zintuigen en leren verschil waar te nemen tussen spanning en ontspanning. Vanuit een veilige, niet competitieve sfeer, kunnen kinderen hun gevoelens en fantasie naar voeren brengen, sociale vaardigheden ontwikkelen en zichzelf accepteren zoals ze zijn.

Er komt in deze tijd veel op kinderen af, waardoor het van belang is om kinderen handvatten aan te bieden om te filteren en bij zichzelf te blijven. Kinderyoga kan hierin regulerend werken en kinderen ondersteunen in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Les opbouw

De lessen worden vormgegeven aan de hand van verschillende thema’s  

zoals krachtdieren, de seizoenen, sprookjes en de kracht van kleuren. In de lessen staan verschillende deugden centraal zoals moed, dankbaarheid, vreugde, zorgzaamheid en samenwerking.

De kinderen maken op een toegankelijke manier kennis met de verschillende yogahoudingen (asana’s), met gronden, visualiseren, ontspannen, onderlinge kindermassage,  adem en concentratiespel, zintuigspel, en fantasie en belevingsspel.

8 - 12 jaar | Donderdag | 16:00 - 17:00

Bestellen
Club portal
X
Enable add to home screen
Install this webapp on your iPhone: tab share and then Add to homescreen
Offline