Yogadreams
www.yogadreams.nl info@yogadreams.nl 06 24 24 17 27

Introductieprogramma in yoga

€ 55,00 / Maand

Introductieprogramma...

Ervaar zelf de voordelen van yoga en creëer flexibiliteit, kracht, rust en harmonie in lichaam en geest! We raden je aan om ons speciale introductieprogramma te volgen, zodat je een bewuste start maakt met yoga en je zeker weet dat je de lesvorm en docent kiest die bij je passen. 


Het Yoga Introductieprogramma bestaat uit een introductieles van 2 uur en 1 maand onbeperkt yogalessen volgen voor € 55. 


Dit programma is speciaal opgezet om je vertrouwd te maken met de kennis en basistechnieken van yoga en je gaat het meteen zelf ervaren. Daarbij komen ademhaling, meditatie en de belangrijkste bewegingen aan bod, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen. Je kunt 30 dagen lang onbeperkt yogalessen volgen. Yogadreams biedt een ruime keuze aan yogalessen; elke dag van de week, in verschillende yogastijlen en gegeven door verschillende docenten.

De introductieles wordt gehouden op een maandagavond en duurt twee uur. Aansluitend kun je 1 maand onbeperkt andere yogalessen volgen. Je kunt ook eerder starten met lessen en dat je de introductieles halverwege of aan het einde bijwoont. Bij aanschaf van het introductieabonnement ben je automatisch ingeschreven voor de introductieworkshop

Programma van de introductieles 

• Wat is yoga? 
• Basis ademhalingstechnieken. 
• Warming-ups en zonnegroeten. 
• Staande houdingen om kracht en evenwicht op te bouwen. 
• Achteroverbuigingen om de beweeglijkheid van de ruggengraat te vergroten en energie op te wekken. 
• Zittende houdingen, zoals vooroverbuigingen voor flexibiliteit en rust. 
• Rustgevende eindhoudingen voor ontspanningen de juiste houding voor meditatie. 

Heb je deelgenomen aan het introductieprogramma in yoga dan betaal je geen inschrijfgeld als je daarna een abonnement aanschaft!


Warm welkom
YogadreamsTeam


De Introductieles wordt gegeven door Myrna van Kemenade en vindt plaats op onderstaande maandagen van 18:00 - 20:00 uur.

Eerstvolgende data:
19 oktober = VOL
16 november
7 december

Geef bij aankoop van het abonnement/workshop aan welke datum je wilt starten. Als je bv op eerstvolgende maandag de workshop wilt doen kan al eerder starten. Op dat moment gaat je maand onbeperkt in.
Bestellen
Offline