Yogadreams
www.yogadreams.nl info@yogadreams.nl 06 24 24 17 27
0 / 21

Aroma Flow [zaal 4]

Dinsdag 13 apr, 09:30 UUR
Inschrijven
Dinsdag 13 apr, 09:30 UUR
Inschrijven
Marieke Hulst
gegeven doorMarieke Hulst
Dinsdag 13 apr, 09:30UUR
Inschrijven


 

In deze bijzondere les worden essentiële oliën gebruikt tijdens de houdingen en meditatie.

Kenmerken
Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de les gebruiken, kun je jouw yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op fysiek mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Inhoud les
In deze les word je verwelkomd door de docent die essentiële oliën zal verspreiden middels de aroma diffuser. Dit verspreid niet alleen een heerlijke geur maar naar gelang de gebruikte olie kan het ook kalmerend, desinfecterend, energie gevend en pijn verlichtend werken. Ook zal de docent af en toe de olie gebruiken als kleine massage op het 3de oog op het voorhoofd, de polsen en de handpalmen. De houdingen worden net als bij de flow lessen in een serie uitgevoerd en aan elkaar verbonden door adem en beweging (vinyasas), zodat er een‘flow’ ontstaat. Deze lessen kun je vergelijken met een Basic Flowen de aroma oliën zorgen voor een intense les, die een diep ontspannende uitwerking heeft.

Geschikt voor
Voor iedereen die zoekt naar diepe ontspanning met behulp van een zachte maar intense flow. De essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Naast de fysieke werking hebben de oliën ook een emotionele en spirituele werking.

Offline