Yogadreams
www.yogadreams.nl info@yogadreams.nl 06 24 24 17 27
6 / 10

Meditatie [Zaal 3]

Vrijdag 04 dec, 10:30 UUR
Inschrijven
Vrijdag 04 dec, 10:30 UUR
Inschrijven
Erna Laning
gegeven doorErna Laning
Vrijdag 04 dec, 10:30UUR
Inschrijven

Helder Kijken 

Meditatie is in alle lessen belangrijk bij Yogadreams, alles draait immers om bewustzijn. Meditatie kan je helpen te ontspannen, je gedachtenstroom tot rust te brengen en intenser het huidige moment te beleven. Naast geestelijke en lichamelijke ontspanning, levert mediteren nog andere voordelen op, het kan je helpen bij het optimaliseren en verbeteren van je: 

Prestaties 

Topsporters, politici en corporate executives weten dat je betere resultaten boekt als je mediteert. Verhoogde mentale kracht geeft je een betere focus en een groter concentratievermogen. Helder denken leidt tot betere beslissingen, meer creativiteit, minder verspilling van energie en een meer holistische kijk op de werkelijkheid. Meditatie leert je anders te kijken naar gevoelens en emoties wat leidt tot een verbetering van functioneren. 

Welzijn & Lifestyle 

Mediteren leert je je geest te kalmeren, je gedachten en gevoelens te observeren en te accepteren. Het bereiken van een verhoogde staat van bewustzijn gaat vaak hand in hand met een gevoel van innerlijke rust, plezier en tevredenheid. Veel mensen kennen dit onder de noemer 'Mindfulness'. 

Gezondheid 

Talloze wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat meditatie allerlei genezingsprocessen bijzonder goed en effectief kunnen ondersteunen. Meer energie, een lagere bloeddruk, een lager cholesterolniveau, een gezonde spierspanning en hartslag, beter omgaan met stress en een diepere ademhaling zijn een paar van de voordelen die mediteren je kan brengen.

 

Offline