Yogadreams
www.yogadreams.nl info@yogadreams.nl 06 24 24 17 27
9 / 11

Relaxing Aerial Yoga [zaal 4]

maandag 07 dec, 18:15 UUR
Inschrijven
maandag 07 dec, 18:15 UUR
Inschrijven
Silvia  Saunders
gegeven doorSilvia Saunders
maandag 07 dec, 18:15UUR
Inschrijven

Spelen met Zwaartekracht 

Yoga in een doek aan het plafond, hangmatyoga? Dat is Aerial Yoga. 
Spelen met zwaartekracht kan in passieve houdingen heel ontspannend werken en in andere houdingen een grote fysieke uitdaging zijn. 

m te beginnen zul je je veilig en geborgen voelen in het doek dat tot 15 cm boven de grond hangt; de beginsituatie van een fijne yogales, je welkom en thuis voelen. Omdat je hangt, eigenlijk net boven de grond zweeft, lijkt het alsof je veel lichter bent, de zwaartekracht is veranderd. In de Relaxing Aerial Yoga beweeg je van binnen uit naar buiten toe en ga je onderzoeken waar je beperkingen liggen en waar je ruimte kunt maken. Door de adem te sturen naar diverse plekken in het lichaam verdiep je de ontspanning; als een frisse wind die afvalstoffen uit je lichaam blaast. Je bouwt kracht op waar zwakke plekken zich manifesteren en laat los waar spanning zich vast heeft gezet. Het doek gaat je hierbij helpen door ondersteuning te bieden in de houdingen, je uit te dagen in het zoeken naar balans en je te masseren op plekken waar spanning zit. Je wordt deskundig begeleid door Lies die gespecialiseerd is in yoga therapie. Bij deze yoga gaat het om jouw lichaam en hoe jij daarmee het beste kunt omgaan.
 
Kleding:
Graag een T-shirt (of shirt met lange mouwen) wat je oksels bedekt. Mocht je gaan zweten tijdens de les, dan wordt dit door jouw T-shirt opgevangen en komt het niet in de doeken.
Er zijn per les 15 plaatsen beschikbaar, reserveer van te voren je plek!
Offline