yogadreams.nl

Contactgegevens

Vinkenstraat 36a

1506 CM Zaandam

06-24241727

info@yogadreams.nl


IBAN nummer

NL52INGB0007988877

BTW nr. NL001740237B45

KVK nr 34370934

Zwangerschapsyoga [zaal 4]

woensdag 26 feb, 18:30 UUR
Inschrijven
woensdag 26 feb, 18:30 UUR
Inschrijven
Lies Schuring
les wordt gegeven doorLies Schuring
woensdag 26 feb, 18:30UUR
Inschrijven

Zwangerschapsyoga

Vertrouw op je Lichaam

Zwangerschap is een natuurlijk proces dat gepaard gaat met fysieke en emotionele veranderingen. De lessen helpen je bij het ontwikkelen van een gevoel van zelfvertrouwen, welzijn en vertrouwen in lichaam en geest.

Door regelmatig te oefenen train je soepelheid, kracht en stabiliteit en deze kwaliteiten heb je nodig bij je bevalling. Om goed te kunnen bevallen is het belangrijk dat je kunt ontspannen, naast het feit dat je krachtig en soepel bent. Daarom zal er veel aandacht geschonken worden aan je ademhaling en hoe deze jou kan helpen de weeën op te vangen. Uniek van Yogadreams is dat we doeken hebben waar je in kunt liggen en je totaal kunt overgeven. Het gevoel wat het kindje in de buik ook heeft.

Thema’s die o.a. aan de orde komen zijn de ademhaling, harde buiken en voorweeën, bevallingshoudingen, meditatie, het vrouwelijk bekken en de bekkenbodemspieren. Daarnaast is er aandacht voor wat zich in het moment voordoet. Als je last hebt van bepaalde zwangerschapskwalen kunnen we kijken we wat we kunnen doen om de klachten te verminderen of te voorkomen (zoals bekkenpijn) en kan daar een thema aan worden gewijd.

Deze yogalessen kenmerken zich door een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. Ervaring is niet nodig en je kan op elk gewenst moment instromen vanaf de vierde maand tot de laatste dag voor de bevalling.
Offline